Kezdőlap              Termékek              Értékesítési pontok              Kapcsolat

PsoEasy psoriasis cream
 

Kezdőlap >> PsoEasy Krém
PsoEasy Krém          
PsoEasy Psoriasis Cream
psoeasy 250ml treatment cream for psoriasis
PsoEasy Krém 250ml

Psoriasis elleni krém

A PsoEasy aktív krémet arra feljlesztették ki, hogy enyhítse és kezelje a száraz, vöröses és hámló bőrt. A Holt-tengeri ásványokból és növényi kivonatokból előállított egyedi formulának köszönhetően, a krém bármilyen bőrtípus számára fontos tápláló forrás, de különösen hatásos a gyulladásos bőrelváltozások kezelésében.


A több éves kutatás és fejlesztés eredményeképpen, a PsoEasy természetes és aktív formulája hatásos a psoriasis, atopikus dermatitis, ekcéma és seborrhea tüneteinek enyhítésében.

Az egyedi formula gazdag D3 vitaminban és olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint Calendula, Teafa olaj és közönséges Mahónia, amelyek tudományosan is bizonyítottan segítenek a psoriasis kezelésében.

A PsoEasy krém egyszerűen használható, ami könnyen felszívódik, nem hagy foltot a ruhákon és kellemes illattal rendelkezik.


Használata: A gondosan megtisztított bőrfelületet alaposan szárazra töröljük és naponta kétszer (reggel és este), két héten keresztül használjuk.
A bőr kínzóan feszítő érzését, viszketését szinte azonnal enyhíti, megszűnteti. A berepedezések, 3 nap folyamatos kezelést követően, már láthatóan enyhűlnek.

A termék 100% természetes összetevőket tartalmaz.